x ve y nin isyani 

kapat
  1. matematik yüzünden yeterince kil olunan harflerin sözel formatta da fazla mesaiye çıkmasından ötürü, gösterdikleri tepki. (bkz: x sensin y sana girsin) (bkz: genc x ler rahatsiz) (bkz: x y ye girince cesaret bulan hukumet profili)
    #2058922 (krakermisin, 02.08.2007 22:03)
  2. (#2058912)
    #2058924 (filleri kurtaran adam, 02.08.2007 22:03)
  3. Zilyonlarca kez bulunup yine yeni yeniden kaybolmanın yarattığı moral bozukluğunun, matematikçilerin işgüzarlına isyandır.
    #2059132 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 02.08.2007 22:41 ~ 03.08.2007 02:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x ve y nin isyani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x ve y nin isyani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x ve y nin isyani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x ve y nin isyani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» webcam acan kizin cirkin cikmasi » bugun e basacakken faka basmak » cikolatali pasta » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » veli kucuk » karl malone » kapuska » donersen » mozart kv » delikanli engin » uc maymun » obama nin atalari turk asilli » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » uyumak istememek » kriz miriz bahane gider kismak sahane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ohannesburgerler » ruyalarin kadini » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » crypto » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » kisisel sanrilar » yillarca bok atip bir gun converse giymek » alternatif cinsel organ lakaplari » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » sol framenin gulu » lezbiyenlik » pablo escobar » shownomercy com » devrim arabalari » 4 nesil silik