x varsa ben yokum 

1. sanki amerikan filmi klişesi gibi duran cümle.
    "dostum bu işte x varsa ben yokum" sieee. x senden daha insan bi kere.
    ama burda bahsetmek istenen cümle bir lise öğrencisinin feryadı. seneler senesi şu x denen zıkkımın ne boka yaradığını anlamayan, "x ne lan, y ne anlamadım gitti" modunda dolaşan öğrencinin çığlığı. artık işler öyle bir raddeye varır ki, x görmekten gına gelen öğrenci x'e karşı tavrını belli eder.
    "neee x mi. hem de f(x). x varsa ben yokum abi. hadi eyvallah. ben sanayide iş buldum"
    #209569 (laz pacino, 04.05.2006 00:17)
  2. (bkz: boş küme der ki)
    #209607 (impayatoy, 04.05.2006 00:29)
  3. (bkz: kapris)
    #210284 (markasiz, 04.05.2006 12:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x varsa ben yokum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x varsa ben yokum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x varsa ben yokum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x varsa ben yokum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 17 kasim teror orgutu » sinuzit » bugun e basacakken logoya basmak » mustafa kemal ataturk » en pasakli yazarlar » bir gunluk olarak sozluk » otis » molotov » habir » bu hesap sorulacak » sentenced » esfele safilin » hot n cold » tayyibim sagolsun » kabana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olenle olunmez » vincent price » insan dusunen bir hayvandir » fifi » winnie the pooh » hastasi olunan seyler » zall » telepati » gece vakti disarda gezen kiz » dunyanin en guzel kadini » emotion fresh bouquet » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » nukleer » baris manco » rei