x ten ovgu dolu sozler 

kapat
  1. bir fotomaç klasiği daha.

[prolog: schizo sağolsun hatırlattı. (bkz: #3627568)]

efendim bu sözle genelde yurt dışından transfer edilmek istenen futbolcuyla aynı ülke vatandağı ve yahut da daha önceden aynı takımda oynamış ve bulunulan an itibariyle türkiye'de bir takımda (transfer etmek isteyen takım ya da ezeli rakibi hiç fark etmez) oynayan futbolcuların görüşleri sorulduğunda karşılaşılır.

buraya kadar güzel görünüyor da be adam demezler mi sana görüşü sorulan adam "bu futbolcu yaramaz, bunu almayın" der mi hiç? şu ana kadar en dandik futbolcuyu bile kötüleyen birine rastlamadım ben.

böyle klişelerle gelmeyin kardeşim.

epilog: hele hele transferi gündemde olan futbolcu dünyaca tanınmış biriyse, böyle sözlerin hiç alemi yok. byte ve oksijen israfı sadece...
    #3627698 (larker, 06.07.2008 16:00 ~ 16:05)

© 2008 - uludağ sözlük

x ten ovgu dolu sozler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x ten ovgu dolu sozler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x ten ovgu dolu sozler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cola turka » tayyip istesin gotumu veririm » sozlukle ilgisiz istekler » vanti lator » mad men » sevgilinin regl oldugunu soyledigi an » kahvaltida salam ve kasara yumulmak » sirke icerek intihar etmeye calisan insan » angelica » 1490 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games