x takimi taniyalim 

kapat
  1. türk spor medyasının her kura çekiminden sonra yazdığı metinin başlığı. eşeleşilen takımların x'in yerine gelmesiyle oluşur.
    #4057128 (alone with everybody, 07.10.2008 14:25 ~ 14:35)
  2. bugünlerde birçok tv kanalının spor ekranında defalarca göreceğimiz bilgi amaçlı haberdir.
    #4057161 (coolgoose, 07.10.2008 14:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x takimi taniyalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x takimi taniyalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x takimi taniyalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x takimi taniyalim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yamaha midnight star » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » matrixxx reloaded » the notebook » ayabakan » gozunu acmayanin gotunu acarlar » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » emotion fresh bouquet » tarnally » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » yalcin kucuk » terry grandchester » izmit » rai uno » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » madame » nur cintay akoz » yabgu » yirmisini gecen herkes sevismistir » hastayken burundan gelen islik sesi » kurt cobain hirkasi » platonik ask » yolda yururken zenci gormek » yigit ozgur » kiyamet gunu gazete mansetleri » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » sevgilinin olmesi » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » oss 2010 » catalogue