x stadini bilenler icin soyluyorum 

kapat
  1. x stadini bilenler bilir namlı bir başlık var ama anlatmak istediğim tam olarak o değil.

anlattığı maçları klişeleşmiş spiker repliklerinden bir demetle taçlandırmak isteyen bilumum kaçınılası spikerlerin [ilker yasin, sabri ugan ve türevleri] olmazsa olmaz repliği.

- x stadini bilenler icin soyluyorum. galatasaray carrefour tarafındaki kaleyi seçti.
    + o stadın etrafında carrefour yok ki sayın spiker.
    - e işte ben de onun için söylüyorum ya yok öyle bir yer.
    + sıyırdın mı sen?
    - evet. şimdi rıdvan galatasaray'ın üçüncü golünü atıyor.
    + bambaşkaymışsın allahıma dinime.
    - ve maçı galatasaray 12-10 kazanıyor.
    + #$£$#£$#£>½½#
    #2720279 (larker, 20.12.2007 15:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x stadini bilenler icin soyluyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x stadini bilenler icin soyluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x stadini bilenler icin soyluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x stadini bilenler icin soyluyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » kurt sorununa cozum onerileri » kenderuntanbul » john leshiba mosheou » jf ray london » fuck buddy tarafindan terk edilmek » bekir coskun » tata nano » kurdun gelini » the big bang theory » dunyabizim com » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » basibozuk » devletime katil dedirtmem » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lagim faresi » bagirsaklarini desmek » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » liverpool besiktas maci hatira tisortu » anadoluyum ben » sevgiliyle uyumak » milgram deneyi » hasmet babaoglu » football manager 2009 » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » like a bird » 80 lerin sonunda cocuk olmak » zuhur » imhotep » sedir adasi