x stadini bilenler bilir 

kapat
  1. bir radyoda maç anlatım klasiğidir bu cümle. en çok inönü stadı için olan kullanımı akılda yer etmiştir*. bu durumda inönü stadı'nın konumunun da etkisi yadsınamaz tabi. dinleyicilerin bir çoğunda stres de yaratabilir bu tamlama. adam hayatında bırak o stada gitmeyi, istanbul'un kıyısından bile geçmemiş olabilir. e haliyle, radyoda maçı dinlerken kafasında o sahneyi canlandırması zor olur. bünyesi gereksiz stresle yüklenir. bir nevi "bilenle bilmeyenin bir olmaması" durumu. ama ayrımcılık olarak da görülebilir tabi başka bir açıdan bakarsak.
    bu cümlenin en çok da orhan ayhan'la özdeşleştiğini eklemeden geçmeyelim.
    #2553497 (dersini almis da ediyor ezber, 04.11.2007 00:39)
  2. -x stadini bilenler bilir; o ne ambians,ne akustik.adamlar yapmış abi.biz de yerimizde sayıyoruz gittim gördüm bugun.
    x=ş.s.s.
    ş.s.s.= ?
    #2553507 (justinank, 04.11.2007 00:41)
  3. Radyoda maç anlatan spikerin kullandığı cümle.Genelde şu şekilde geçer: "x stadını bilen bilir bu devre x takımı stadın denize bakan kalesine akın edecek" Bu cümleyi duyunca eğer o stadı bilmiyorsam kendimde bir eksiklik hissetmişimdir hep.
    #2553568 (fernando gago, 04.11.2007 00:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x stadini bilenler bilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x stadini bilenler bilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x stadini bilenler bilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x stadini bilenler bilir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yakisikli futbolcular » dunyada en guzel bas kurt basidir » seni tanidigim icin cok sansliyim » el ayari » enerjik » kadinlarin haz noktalari » a little piece of heaven » box to box » parliament aqua blue icen ogrenci » bir an icin kimsenin entry girmemesi » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » kurt cobain hirkasi » 8888888888888888888 » kalem » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » huseyin uzmez » streng » tayyib madencilik » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kurt sorununa cozum onerileri » memeler bas kaldirmis » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » amee » bas ortusu » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » feristah ruh » sabr i cemil » nagayka » her aksam icmek » anil aydin