x sensin y de sana girsin ekolu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oss sensin oys de sana girsin
  2. x sensin y de sana girsin
  3. sensin sana girsin
  4. mantik sensin p ile q da sana girsin
  5. resimdeki sensin mod da sana girsin
  6. eh sensin iste de sana girsin
  7. iyi gun sensin dostu da sana girsin
  8. maksimum sensin 45 de sana girsin
  9. sorun sensin sal da sana girsin
  10. pis sensin sampanya da sana girsin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x sensin y de sana girsin ekolu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x sensin y de sana girsin ekolu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x sensin y de sana girsin ekolu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x sensin y de sana girsin ekolu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » eksik okul » kathryn bigelow » testosteron » birinin agladigini gormek » hat 4 » ifa » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » cinas » tarihteki unutulmaz ayarlar » sebepsiz icilmez » can t stop » zaman kac yasinda » ahmet turan alkan » dohal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cakirpence » gabry ponte » kuru laf » rai uno » ayse sule bilgic » ekspertiz » dost » justin timberlake » panta rei » eski sevgililerle simit oynamak » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » ya seve seve ya sike sike » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » bagirsaklarini desmek » cok guzel hareketler bunlar