x seni de adam sandik lan allahsiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk bana adam gibi adam bul lan allahsiz
  2. adam sandik essegi alnimiza degdi dassagi
  3. sevdim seni allahsiz
  4. seviyorum ulan seni allahsiz
  5. seni adam olasin diye dovuyorum
  6. terk eden sevgiliye adam sanmistim lan seni demek
  7. sandik ici
  8. sandik
  9. sandik org
  10. sandik gorevlisi

© 2008 - uludağ sözlük

x seni de adam sandik lan allahsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x seni de adam sandik lan allahsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x seni de adam sandik lan allahsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avon urunlerini satan kiz » back to you » salvar » kul kardesler » marmara 34 » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » sozlukteki erzurumlular » ordu » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » yalnizliktan korkan insan » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » tayyip bey urkek bir kedi gibiydi » radyo televizyon ve sinema » brothers of the lame » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adnan polat in hiriltisi » final destination » tifo mehmet » paris hilton » uludag forum » ortadogu » ptt » luther » tanri yanilgisi » isiniz bitince sifonu cekiniz » atesle barut yan yana durmaz » duyun u umumiye » gunce » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » zeytinburnucocugu