x sasirma sabrimizi tasirma 

kapat
  1. yurdum insanının sabrını taşıran x deişkenine karşı takındığı tavırdır.

x yerine bilimum siyasetçi, köşe yazarı, futbolcu vs getirilebilir.
    #3452539 (enderun sevgiler, 27.05.2008 00:29 ~ 00:34)
  2. (bkz: ekinler dize kadar)
    #3452543 (eurasian, 27.05.2008 00:30)
  3. "x" in yerinde hakem olduğu zaman, "sahaya ineriz ananızı s.keriz" diye devam eden ultimatom.
    #3452560 (minik mavi balina, 27.05.2008 00:33)
  4. Matematik, kimya, fizik gibi bir çok derste x' le karşılaşan öğrencinin söylemi olabilir. Eğer öğrencinin sabrı taşarsa... *
    #3453076 (ben bir garip yazarim, 27.05.2008 02:52 ~ 06:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x sasirma sabrimizi tasirma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x sasirma sabrimizi tasirma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x sasirma sabrimizi tasirma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x sasirma sabrimizi tasirma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» electric blue » adaptasyon » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » son osmanli vs son samurai » neyse ben gideyim artik » erkekler marstan kadinlar venusten » iddaa » hyundai getz » enes kanter » sessiz kalmak » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » deniz ve mehtap » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » biyopolitika » yasamaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dr cureklibatur ve bay arkin » cia kurtleri » gelin kaynana diyaloglari » 16 kasim 2008 ales » tshirt yazilari » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » okan bayulgen » gunes balcikla sivanmaz » masturiler » pasa selim » kamyon arkasi yazilari » oy vermeye eli yanasmayan yazar » trafik kazasi » vincent price » oss 2010