x saat oldu 

kapat
  1. online kişi sayısının üzerinde yazan belirteç*
    her gördüğümde:"hadi be o kadar oldu mu? sohbetine de doyum olmuyor ama benim kalkmam lazım artık" dediğim zımbırtı.
    #1076513 (o h a, 29.12.2006 19:32 ~ 19:33)
  2. eğer 1 saat olmadı ise x dakika oldu yazmaktadır.
    #1076517 (muhasebeye giris, 29.12.2006 19:33)

© 2008 - uludağ sözlük

x saat oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x saat oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x saat oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» regl kokusuna cozumler » egzibisyonizm » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » yolgezer » bc prostejov » bulvar gazetesi » yaran kisisel iletiler » herpetofobi » obsedor » babana soylemezsem » babayaro » lumpen » afro sacli tatar » izmir bilir ya » puberte » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amfetamin » ahmet necdet sezer » nazim hikmet ran » yeni bir yol gerek » kelime salatasi » uludag sozluk un reklam almasi » bc brno » horror punk » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » persepolis » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » panic » tatar bazuka atmaz » kule bar