x pazarlama 

kapat
  1. pazarlama ve turevleri dersler alan yazarlarimizin sozluge bir syeler katmak ve belkide ders calismis kadar olmak icin pazarlama turevlerini yazdiklari baslik formuludur, kalibidir.
    #1329589 (markasiz, 21.02.2007 12:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x pazarlama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x pazarlama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x pazarlama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x pazarlama. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ulkucu » vangelia pandeva dimitrova » huzunlendiren monologlar » huri sapan » asiri makyaj yapan kadin » yenicag » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » orospu cocuklugu » tahta kola kasalari » bas ortusu » basibozuk » kisisel sanrilar » mete han » call me » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fethullah gulen » internetten kopamamak » eksiltmek » hattat yusuf sezer » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » osmanli atasozleri » the visitor » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » ying yang » haybeden gercekustu ask » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » pante rei » ayabakan » yengec dansi » kopekleme