x ovasi bozkurt yuvasi 

kapat
  1. ülkücülerin sloganıdır. şehir ismi x olur ova olur bozkurt yuvası olur.
    #1345503 (haydar dumensiz, 25.02.2007 03:06)
  2. (bkz: vardar ovası üj bej yuvası)
    #1345506 (abra kadavra, 25.02.2007 03:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x ovasi bozkurt yuvasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x ovasi bozkurt yuvasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x ovasi bozkurt yuvasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x ovasi bozkurt yuvasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » sokakta dondurma yalayan afet » crzytarantla » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » cek cumhuriyeti » marty friedman » gece » yenebilme ihtimali » sansim olsa kiz dogardim » ulan okuz anadolulu » seks » kufurlu entry den urken ana kuzusu yazar » olenle olunmez » koken bilimi » futbol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » olympiakos » gasyan » 20 lerde cocuk olmak » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » film yerine altyazi indirmek » metric space » surucu kursu » iste budur ustat » gooddua » alejandro gonzalez inarritu » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » nocturnal concerto » ya rock ye rap » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar