x olacakti ama malum 50 karakter sinirlandirilmasi 

kapat
  1. sözlük ortamında açılan bazı başlıkların tanım entrysi sahiplerince ilk cümlede kullanılan genelleşmekte olan ve klişeleşme yolunda ilerleyen kalıp.

5o karakter nedir? klavyedeki tuşlara tam 50 (elli) defa basılarak ekrana çıkartılan yazılı kelam.

başlık nedir? başa giyilen varlık veyahut da; bir konunun adını koymakta kullandığımız, konuya ilişkin en az bir ipucu veren kelime veya kelimeler grubu.

şimdi meseleyi anlatmak isteyen kişi, kurum, kuruluş, gerçek veyaz tüzel kişi sadece okuyana asıl metne dayalı bir ipucu verme gayesi taşıyan bir yazılı anlatım elemanını 50 karaktere nasıl sığdıramaz...

başarılı bir örnek başlık ve de entryi de ben yazayım buraya da bakın neden başlıklara 50 karakter yetmiyor;

başlık;
    göğsündeki kıllara aldırış etmeyen çiğköfte ustası

entry;
    aslında "göğsündeki kılların yaptığı çiğköfteye düşme ihtimalinden rahatsızlık duymayan çiğköfte ustası" olacaktı ama malum 50 karakter sınırlandırması...

tanım; ibrahim tatlıses.

sadet; 50 karakter sınırlandırılması kalksın...sol frame'in ebesiyle daha rahat haşır neşir olabilelim.
    #1437949 (scooby doo, 21.03.2007 21:46 ~ 21:58)

© 2008 - uludağ sözlük

x olacakti ama malum 50 karakter sinirlandirilmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x olacakti ama malum 50 karakter sinirlandirilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x olacakti ama malum 50 karakter sinirlandirilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bisikleti pedaliyla kaldirima park etmek » olumlu olumsuz » amentu » yazar ne yazar ne yazamaz » gercekten bu gercek » 13 agustos 2008 fk partizan fenerbahce maci » hincal uluc agirlama ve kosesinde yer alma rehberi » ben bu yaziyi sana yazdim » funda arar » msn den mesaj verme kaygisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci