x nolu entry siyle korkudan altima sicirtan yazar 

kapat
  1. efendim sözlük nadirde olsa kişi ve kişiler bazi entrylerden dolayi dehsetle altlarina sicarlar. işte bu suretle nadir olsa arada sirada olan bir hissiyattir. örnek vermek gerekirse:

(#137771)

yasal uyari: 13 yaşından kücükler bu entryi okumasinlar lütfen.
    #2545048 (mulayim, 01.11.2007 23:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x nolu entry siyle korkudan altima sicirtan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x nolu entry siyle korkudan altima sicirtan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x nolu entry siyle korkudan altima sicirtan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x nolu entry siyle korkudan altima sicirtan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkegi bozan seyler » isci yuruyor bastan » seni tanidigim icin cok sansliyim » okuma yitimi » cete savaslari » aytug » yari turbanli kadin » ozdemir ince » chp logosu desenli carsaflar » levis reklamlari » cakma haham » sen hic ofsayt oldun mu kerim » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » vajina lakaplari » tunceli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 19uncu yuzyilin en erotik resmi » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » ulvi guveneroglu » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » tombul ile tombis arasindaki farklar » ayak fetisisti » endoktrinasyon » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » futbol » cinas » kendi sildiklerim » ataturk milliyetciligi » hep bana rabbena » legendary » yamaha midnight star