x nereye kosuyor 

kapat
  1. çok ilgi çeken ve kullanılan bir manşet kalıbıdır x nereye kosuyor. şöyle bir sözlükte aratınca bile bir sürü başlık çıkıyor:

(bkz: turgut nereye kosuyor)
    (bkz: yalcin nereye kosuyor)
    (bkz: colasan nereye kosuyor)
    (bkz: turk gencligi nereye kosuyor)
    (bkz: uludag sozluk nereye kosuyor)
    (bkz: sinema sektoru nereye kosuyor)
    (bkz: hurriyet gazetesi nereye kosuyor)
    (bkz: mehmet ali talat nereye kosuyor)
    #4009125 (serbest radikal, 25.09.2008 22:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x nereye kosuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x nereye kosuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x nereye kosuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x nereye kosuyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» okan bayulgen » mercimegi firina vermek » bantumi » jim sturgess » isten ayrilma bildirimi » arti oy vermenin huzuru » hvarf heim » 29 kasim 2008 » kurt cobain hirkasi » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » anna vissi » mazhar alanson » gasyan » adanali » bas ortusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » blod » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » wikipedia nin kapatilmasi » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » olympiakos » cia kurtleri » migfer » sanabirciftsozumvar » sabanci holding » basroldeki karakterin oldugu filmler » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » rai uno » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim