x nereden geldi 

kapat
  1. omer hayyam küp denklemleri ile ilgili yazdığı kitabında, bilinmeyen yerine Arapça "şey" yazmıştır. Sonra bu "şey" ispanyolca kitaplarda "xay" diye yazılmış, Bu "xay" da kısaltılmış, "x" olmuştur.
    #780235 (goksunv, 27.10.2006 16:12 ~ 16:13)
  2. bir de x eksikti anlamına gelen cümledir. matematik soruları çözerken bolca başımıza gelebilir.
    #4067235 (ben sizofren degiliz, 09.10.2008 20:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x nereden geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x nereden geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x nereden geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x nereden geldi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» entry de reklam yapmak » nu cizerken erekte olmak » disko krali » tahayyul » basroldeki karakterin oldugu filmler » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » gelenege isyan da gelenekseldir » metroda kitap okuyan artist » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » marta lynch » the tattooist » barcelona » sarap icerken amin diyen insan » easy » materyalist bunyelere atilan tokat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » cernobil » ask » atlas » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » erkek kokusu » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » bantumi » sikilmis gotun davasi olmaz » eksiltmek » erkek olmaktan tiksinilen anlar » sacmalamada sinir tanimamak » kis » altinda kadin bagirttirmaca oynamak