x ne lan 

kapat
  1. birçok kişinin uzun zamandır tartıştığı bir film, nesne, kişi, kurum ya da kuruluşun ne olduğunu bilmeyen, artık sol frame'de görmekten gına gelmiş yazar sorusu, tepki bir nevi.
    misal;
    (bkz: subfex in çaylak olması)
    (#353381)
    #379248 (redwinemania, 27.06.2006 17:12)
  2. (bkz: işin içine x girdi ben yine bu espriyi yapmak zorunda kaldım) * * *
    #379299 (arjen robben, 27.06.2006 17:30 ~ 17:41)
  3. aradan ne kadar zaman geçerse geçsin , bazı şeylerden vazgeçilmediğini gösteren başlık...
    (bkz: x e koim size bir şey olmasın)
    #609921 (aby, 05.09.2006 18:39)
  4. sözlükte olupta sorulacak en aptalca sorulardan biri.
    (bkz: celebrity ne lan)
    (bkz: format ne lan)
    (bkz: uuser ne lan)
    *
    #1286007 (laedri, 10.02.2007 19:00)
  5. (bkz: salaksın biliyosun dimi)
    #1286074 (6.4.r.1.$.h, 10.02.2007 19:16)
  6. saçmalayan yazar serzenişidir. sanki herşeyi bilecek. olaylar şölye gelişir; yazar sözlüğü açar, sol frame'ye bakar, herhangibir başlığa girer. orada anlamadığı birşeyler vardır. sırf entry girmek için... kusar.
    sıradan bir örnekle durumu açıklayalım, #2674269.
    #3804025 (devilscry, 11.08.2008 19:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x ne lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x ne lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x ne lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x ne lan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» panta rei » the great debaters » haber7 com » erno rubik » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » avignon tiyatro festivali » merlin » inam » nocturnal concerto » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » basarisizliga meydan okumak » seyh riza » vatan » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » schweppes indian tonic water » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kan sporu » kopekleme » aksak tirtil cumhuriyeti » kusak » ust kesimin chp yi desteklemesi » yalcin kucuk » sozlukte reklam yapmak » kuru laf » yakisikli degil ama sempatik » mirc taki erkek nickleri » olurmuuu » iscilerin sosyalist partisi » alnac » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » panta rhei