x ne lan seklinde bkz vermek 

kapat
  1. açılan bir başlıktaki herhangi bir kelimeye takılarak ve dahi bundan espri çıkarmaya kasmak adına, son kısma ''ne lan'' şeysi eklenmesi suretiyle bkz verme durumu. çoğunlukla ayar vermek ya da dalga geçmek için yapılan enstantanedir. hemen son cümlemden yola çıkarak örneklendirmek istiyorum;

misal açtığımız başlık ''dalga geçmek adına yapılan enstantane''olmuş olsun.

başlığın ikinci entrysi hemen bakıyoruz ne oluyor?

(bkz: enstantane ne lan)

şu duruma binaen, ben de hemen bir bkz kondurmak isteyebilirim buna karşın, değil mi sevgili sözlük okuru?

(bkz: he lan ne sahi) ..veya;

(bkz: enstanteneye sokayım sana bir şey olmasın) yahut:

(bkz: ne diyon lan sen)

diyorum ki format guguklanıyor, a kukumav kuşum benim...
    #1500470 (hosaf, 07.04.2007 00:25 ~ 10.04.2007 08:30)
  2. (bkz: x ne lan dememek için kendimi zor tutuyorum)
    #1500493 (salca, 07.04.2007 00:30)
  3. tutamadim kendimi.
    (bkz: x ne lan)
    #1500496 (unusual suspect, 07.04.2007 00:31)
  4. (#1497926)
    #1500514 (t bag, 07.04.2007 00:36)
  5. (bkz: x ne lan $eklinde bkz vermek ne lan) *
    #1500544 (3742372836, 07.04.2007 00:43)
  6. (bkz: #1637159)
    #1637181 (hosaf, 13.05.2007 00:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x ne lan seklinde bkz vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x ne lan seklinde bkz vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x ne lan seklinde bkz vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x ne lan seklinde bkz vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 16 kasim 2008 as roma lazio maci » taygun erdem » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » izmit » basarisizliga meydan okumak » pante rei » tas ustu » nur cintay » ersun yanal » crypto » fare imleci » mario jardel » ask essogluessegi » marc jacobs » sol elle entry girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozge ozsagman » yapilmis en aptalca dalginlik » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » ferhat goter » esegin sikine kelebek konmasi » masturi » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » darryl roberts » aslinda bir konu var » nuri bilge ceylan » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » fotokritik » gulse birsel » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet