x men origins wolverine 

kapat
  1. tam ismi "x-men origins: wolverine" olan Pre-production aşamasındaki yapım.

wolverine'i yine hugh jackman canlandıracağı için içimin rahat olduğu filmdir. tarih olarak 1 mayıs 2009 veriliyor ama zamanla değişecektir.

ayrıca sonunda bir x-men filminde gambit olacak! söylentilere göre kendisini bailey chase canlandıracakmış..

hmmm diyoruz.
    #2867241 (double cross, 20.01.2008 12:01)
  2. http://www.imdb.com/title/tt0458525
    ayrıca (bkz: magneto/#2921134)
    #2921145 (ELeCTrO, 30.01.2008 20:02)
  3. charlie peace olarak tanıdığımız dominic monaghan da bu filmde beak rolünde oynayacaktır.
    #3462344 (DjarumTurk, 29.05.2008 00:46)
  4. filmde gambiti taylor kitsch canlandıracaktır.

http://www.imdb.com/title/tt0458525/
    #3700785 (MaTRiX, 22.07.2008 05:01)

© 2008 - uludağ sözlük

x men origins wolverine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x men origins wolverine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x men origins wolverine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sanri » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » ideal penis boyu » hic bizimkini yediniz mi » i love this game » ogrencilik gunleri » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » uludag sozluk copcatanlik servisi » dijital fotograf makinesi » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » simultannozi » yatakta cok iyi bir insan olmak » verbal » ben seni arkadas olarak goruyorum » tikicanlar cezaevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » alkollu sozlukte takilmak » gulyabani » i melih gokcek » izolasyon » otokrin etki » gunun sozu » isleri kotu giden gammaz » dam basinda oturan eski sevgili » sozlukteki pkk lilar » sitare » antidepresan » formikasyon » erkek berberinin dirsege yaslamasi » ebussud efendi