x men de cyclops a yapilan ayrimcilik 

kapat
  1. küçük beyinleri yıkayarak benim dışımda herkesi dünyanın en yavşak kahramanı olan wolverine hayranı yapan ayrımcılıktır.. puştluktur.. çizgi roman serisinin yazarları başlatmış, hollywood senaristleri devam ettirmiştir.. ibneliktir.. götlüktür..
    lan takımı toparlayıp, ''hadi beyler bu sefer skertiyoruz magneto dallamasını..'' diye moral konuşmaları çeken cyclops.. profesör x'in öğretilerini dinleyen ve dinleten cyclops.. büyüklerinin ellerini, küçüklerinin gözlerini öpen hep cyclops.. wolverine piçi n'apıyor, iki dağa taşa vuruyor kendini, bir bıçak çekiyor, kapıyor kızı, kapıyor övgüleri.. antikahramanmış, peeeh.. kıçımın antikahramanı.. bir iyi hareketini, hürmetini göremedik, serserinin teki.. halbuki cyclops öyle mi?.. bir de yaralanmıyor falan, teke tekte alır aslında bunu cyclops da, büyüklük onda kalıyor işte.. ayrıca bıçaklı herif sonuçta, erkeksen tehçizatsız gel ulan!..
    giydirmişler buna zaten karizma bir kıyafet, cyclops'a da mavi bir tayt.. büyükşehir belediyesi gibi geziyor da yine sesini çıkartmıyor, görevini yapıyor.. aslanım cyclops..
    orospuluktur..
    #3777232 (rapper ninja, 06.08.2008 03:38)
  2. (bkz: cyclops hangisiydi la)

edit: hıı tamam. abi aslında, hiçbir x men filmini izlemedim ama, çizgi filmlerinden yola çıkabilecem anca -zira çizgi roman da okumadım- cyclops x men'in fantastic four'daki lastik götlek gibisi işte. böyle uçarı değil, ne bileyim sevgilisi-karısı falan var. mesela gambit'e ve lastik adam'ın -adı böyle miydi hatırlamıyorum, gördüğünüz üzre- hatununun erkek kardeşine bakalım, bunlar böyle bir piç, falanlar. ne bileyim. aslında toplumun/toplumların/toplulukların hatta bir yansıması hocu. her yerse var öyle tipler. efendi ol canımı yesinler.
    #3777281 (pyndemonium, 06.08.2008 03:54 ~ 03:59)
  3. wolverin, sakalı olsun, içkisi, kumarı olsun bize daha yakın birisidir. cyclopse ise devamlı emir veren, kime ne yapacağını söyleyen, sanki diğerlerine kendi akılları yokmuş gibi davranan, daracık cix kıyafetler giyip phoenix'i sahiplenmiş lavuğun tekidir. sadece wolverinin phoenix'ten hoşlanıyor olması bile yeterli sebeptir cyclopse'dan nefret etmek için. tanıdığınız 10 erkeğe sorduğunuzda eğlenmeyi seven, kafa adamlar wolverin'i seçecektir. wolverine sawyer'dır, cyclopse ise jack.
    #3777358 (tenpura, 06.08.2008 04:33 ~ 04:42)
  4. cyclops mahallenin devlet memuru, wolverine motorcu çırağıdır.
    cyclops kravat takar, wolverine salaş gezer
    wolverine ile yatılır, cyclops ile wolverine den olan çocuğu korumak için evlenilir.

sonra wolverine bir yerden çıkar gelir, cyclops terkedilir.

Burada Türkan Şoray ın süper güçleri ortaya çıkar, o terketmez. o, selvi boylum al yazmalımdır. o, türk kadınıdır.
    #3782496 (isvicreli bilim adami, 07.08.2008 09:28)
  5. şimdi wolverin'in kendine has karizması, yakışıklılığı, piçliği varken elin temiz çocuğunu napalım ya?
    (bkz: kadınların piç erkeklerden hoşlanması)
    #3782540 (menmilmemmeyimmilir, 07.08.2008 09:48)
  6. onun bunun manitasına askıntı olan züppe ve adi sayklops karşısında bıçkın ve harbici delikanlı volverini tercih etmek aklın ve vicdanın yoludur. bu anlamda sonuna kadar tutup ayıracağım ayrımcılıktır.
    #3782548 (damat hobbit pasa, 07.08.2008 09:52)
  7. wolverine bir murat basaran'dır, kemalettin tugcu'dur... bilmem anlatabiliyor muyum?

cyclops, kim bu gozlerindeki yabancidır. iyi çocuktur işte lan.
    #3938733 (viva la vida, 09.09.2008 11:53 ~ 21.09.2008 11:39)

© 2008 - uludağ sözlük

x men de cyclops a yapilan ayrimcilik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x men de cyclops a yapilan ayrimcilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x men de cyclops a yapilan ayrimcilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izan etmek » entoksikasyon » skolastik dusunce » ayse aziz » fasist » betimle beni behcet » insomni » saturnine » polemik yok mu yahu » demans » che » give a fuck » robert garcia » metalcilerin genelde gay olmasi » michelle marsh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » beksav » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » gunahim ol benim » edu dracena » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » huffas » kudret cengiz » cicekli koy » felis domesticus » norotransmiter » benzemez kimse sana » mfo » dogu turkistan islam cumhuriyeti » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek