x lira farkla buyuk secim ister misiniz 

kapat
  1. bilumum fast food restoranlarından kendinizce bir seçim yaptığınızda, duymamanıza imkan olmayan söz. illa ki aldığınız yhiyecek, içeceğin daha büyüğünü satmaya çalışırlar.
    - x lira farkla buyuk secim ister misiniz?
    - x ne lan adam gibi söylesene.
    - pardon şey, 3 diyecektim. ben sözlükte yazarım da beni mazur görün.*
    #864429 (larker, 15.11.2006 22:07)
  2. (bkz: erken secim)
    #864446 (thedewil, 15.11.2006 22:09)
  3. fast-food restorantlarının vazgeçilmez sözüdür. allah'tan simit fast-foodlarda denmemektedir. *
    #864476 (muhasebeye giris, 15.11.2006 22:13)
  4. (bkz: 75 yeni kuruş)
    #864496 (maksat muhabbet, 15.11.2006 22:17)
  5. insanları cezbeden , bir saniyede alsam nolacak cok fark yok cümlesinin beyinde defalarca yankılanması ve anlık kararla yüzde doksan ihtimalinde isteme durumudur.
    #864721 (jesse james, 15.11.2006 22:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x lira farkla buyuk secim ister misiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x lira farkla buyuk secim ister misiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x lira farkla buyuk secim ister misiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x lira farkla buyuk secim ister misiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ekonomik krizin sozlugu vurmasi » klimatolog » okulu asmak » kabrero » tematik mode » facebookta pokelenmek » crzytarantla » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » universitede hocalara verilmis ayarlar » z tv » sevilay yukselir » tunceli » belkis akkale » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » lagim faresi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matematik » karman corman » zehir » ben bu yaziyi sana yazdim » mutluluk » bayramda akraba ziyareti » arka siradakiler » tahsildaroglu peyniri » profit maximization » bas ortusu » kul ve kil » nur cintay » gozunu acmayanin gotunu acarlar » 2076 » karagucu