x li olmak ayricaliktir 

kapat
  1. her gün bu sokaklarda gördüğüm farklı kuruluşlara ait sloganların ortak formatıdır. merak ediyorum bu kadar çok şey varsa insanı ayrıcalıklı yapan sonunda ayrıcalık bir farklılık arzeder mi? yani ayrıcalığı olmayan insan ayrıcalıklı konuma gelmez mi? yada birden çok kuruluşa mensup insanlar daha fazla mı ayrıcalıklı oluyor? daha güzel daha yaratıcı sloganlar bekliyoruz artık. harbiden ayrıcalık istiyoruz. insanları artık aptal bir elitist rüyanın içine sokmaya çalışmayın çünkü herkes aynı rüyayı görürse bunun hiç bir anlamı kalmaz.
    #3275147 (macerayisevenadam, 15.04.2008 22:19)
  2. gazi universitesi'nin sloganı.
    #3275451 (turcoman, 15.04.2008 23:12)
  3. birçok zavallı liseli gencimizi kandırırken kullanılan kilişe kelimemiz "üniversiteli olmak ayrıcalıktır", üniversiteye yerleşen gençlerimizin de yakasını bırakmıyor,

birçok örneği

odtulu olmak bir ayricaliktir
    itülü olmak ayrıcalıktır .
    gazili olmak ayrıcalıktır.
    iibfli olmak ayrıcalıktır ( Uludağ üniversitesi sevgi meydaninda yazardı bir zamanlar)
    ziraat fakültesinde okumak ayrıcalıktır
    hukuk fakültesinde okumak ayrıcalıktır.

bu kadar yeter gerçekten, ayrıcalıklı olmayan bi bölüm ,okul yer yok mu ya gidelim oraya yerleşelim.

bunların hepsi sadece gazdan ibaret, madem hepsi ayrıcalıklı ;

aralık 2000, hürriyet.
    işsizlik geriledi, yüzde 5.6'ya düştü.
    ekim 2001, ntv.
    işsizlik geriledi, yüzde 8.5'e düştü.
    aralık 2002, takvim.
    işsizlik geriledi, yüzde 9'a düştü.
    eylül 2004, milliyet.
    işsizlik geriledi, yüzde 9.3'e düştü.
    mayıs 2005, vatan.
    işsizlik geriledi, yüzde 9.5'e düştü.
    temmuz 2005, radikal.
    işsizlik geriledi, yüzde 10'a düştü.
    aralık 2005, zaman.
    işsizlik geriledi, yüzde 10.3'e düştü.
    aralık 2006, sabah.
    işsizlik geriledi, yüzde 10.4'e düştü.
    mart 2007, referans.
    işsizlik geriledi, yüzde 10.5'e düştü.
    nisan 2007, yeni şafak.
    işsizlik geriledi, yüzde 11'e düştü.

Mayıs 2007 %8,9
    Haziran 2007 %8,8
    Temmuz 2007 %8,8
    Ağustos 2007 %9,2
    Eylül 2007 %9,3
    Ekim 2007 %9,7
    Kasım 2007 %10,1
    2007 Yıllık %9,9
    Aralık 2007 %10,6
    Ocak 2008 %11,3
    Şubat 2008 %11,6
    Mart 2008 %10,7

kaynak :tuik

bir düşüş gördünüz mü ben göremedim ama nedense hep düştü diye yazılıyor,belki düşüyor da biz görmüyoruz..

bu oranlar ne ifade ediyor o halde?

yoksa,yoksa işsiz olmakta mı ayrıcalık?

her okulun (bkz: meslek lisesinde okumak bir ayricaliktir)

,her üniversitenin (bkz: odtulu olmak bir ayricaliktir)

,her lisenin ya okulların bırakalım dershanelerin bile artık bu işin bokunu çıkartmasıdır x'li olmak ayrıcalıktır kalıbı
    hayali bi slogan: "zort dershanesinde okumak ayrıcalıktır"

herkes , herşey ayrıcalıklı,iyi , güzel, adam ben ayrıcalıklıyım diye mezun oluyor, o ayrıcalıkla ve bir gazla gidiyor iş aramaya, bi de ne görsün, o sevgi meydanında yazan ayrıcalıktan eser yok ne ayrıcalığı adamdan sayıp yüzüne bakmıyorlar,
    sonra aynı cümle :
    "sonra ararz"

işte bu sebeplerden ben ayrıcalıklı değilim, ben normalim,sıradanım,ayrıcalıklı falan değilim denilmelidir.

uludağli, itü, odtülü olmak ayricalik değildir bunu duydu iseniz hemen silin kafanızdan hiçbiyerin bi ayrıcalığı yoktur.

herkes kendini yetiştirebildiği kadar ayrıcalıklıdır.
    #3654794 (sosyal yumurcak, 12.07.2008 16:57 ~ 16:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x li olmak ayricaliktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x li olmak ayricaliktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x li olmak ayricaliktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x li olmak ayricaliktir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» opucuk atmak » minel » tansas » yasar anter » klug » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » anadoluyum ben » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » spiritus sancti » baskaca » kurt cobain hirkasi » yalnizliktan devren kiralik » 4 nesil silik » biyopolitika » keske stadyumda da spiker konussa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bana niye selam vermedin diyen insan » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » i am not anti social society is anti me » mainz » insan hatalariyla yasar » pati cekmek » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » kan sporu » functional analysis » aq » sikilmis gotun davasi olmaz » 29 kasim 2008 » 16 kasim 2008 ales » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » smothered mate