x le konustum haberler iyi 

kapat
  1. sözlükçülerin ikili diyaloglarını ifşa edip sözlüğe yansıttıkları başlıklardır.. x'i değiştir hidrojen yaz, 3988'e gönder, bombabomba melodisi cebinize gelsin..

-abi encarta ile konuştum haberler iyi
    +iyi iyi.. aman iyi olsun da.. ee daha ne var ne yok?
    -abi şimdi bugün july'ın doğumgünü ya..
    +ee..
    -july4th'la da konuştum haberler iyi..
    +oohh.. pek sevindim..
    -sonra bugün hector'un da doğum günü..
    +çifte düğün diyosun..
    -tabii abi.. bi arkadaş söyledi.. hector'la konuştum haberler iyi dedi..
    +güzel.. olm sözlük de bayaa gelişti hani..
    -tabii abi zall'la konuştum haberler iyi..
    +zall di mi.. nerelerdeymiş ki..
    -ev fln taşıyomuş işte.. apartman görevlisiyle konuştum geçen, haberler iyi..
    +bugün de pek bi şensin yani.. ohh ohh..
    -tabi abi x'le konuştum haberler iyi..
    +...
    -abi?
    +...
    -abi bi durgunlaştın?
    +işin içine x girdi ben anlamamaya başladım..
    -nasıl yani?
    +türkçe pratik yapmam lazım..
    -abi git desen anlardık yaa..
    +git canım.. ebenle konuştum haberler pek iç açıcı değil..
    -ben kaçar abi.. bi de ssg ile konuşiym ben..
    #395592 (hidrojen, 04.07.2006 01:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x le konustum haberler iyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x le konustum haberler iyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x le konustum haberler iyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x le konustum haberler iyi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» victor hugo » bir fuck buddy im bile yok » kim arti oyladi lan beni » ergen e kon teror orgutu » hatun yazarlara saldiran yazarlar » kuru laf » taraf » telepati » erdal celik » sol frame e mode istekleri » mustafa kemal ataturk » hakan albayrak » avea ya acik mektup » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » olympiakos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tonights the night » hep bana rabbena » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » yaran diyaloglar » yaran msn iletileri » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » isci yuruyor bastan » fantastik facebook gruplari » kizlar tuvaletine iseyen erkek » kamyon arkasi yazilari » koken bilimi » kurtler uzerine tezler » elma sekerim » dark father » doktor yazarlar