x kontrol edip yazar oldugunu anlamistir 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yolda yururken arkayi kontrol edip osurmak
  2. paso istatistiklerini kontrol eden yazar
  3. baslik acip gidisatini kontrol eden yazar
  4. dizileri takip edip entry giren yazar
  5. sahiden intihar edip sozlukten duyurulmayan yazar
  6. anketten sikayet edip anket dolduran yazar
  7. entrysinde kufur edip 5 dakika sonra silen yazar
  8. interneti kontrol eden gencligi kontrol eder
  9. fakir oldugunu gizleyen yazar
  10. yazar oldugunu zanneden zavallilar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x kontrol edip yazar oldugunu anlamistir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x kontrol edip yazar oldugunu anlamistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x kontrol edip yazar oldugunu anlamistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x kontrol edip yazar oldugunu anlamistir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fenerliyim ama tedavi goruyorum » icat cikarmayin » pante rei » bir bayandan beklenenler » tijen par » sozluktekilerin zeka ortalamasi » taygun erdem » atletini donunun icine koyan insan » dilek tutarken heyecanlanmak » kurtlar vadisi yemekteyiz » akbank in 1500 personelini isten atmasi » ben sizofren degiliz » basroldeki karakterin oldugu filmler » denizde karizmayi cizen hareketler » sadakat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hahaha nasil baslik ama » rapper ninja » merve yi tavla » mahalle maci » pati cekmek » nagant » erkan ocakli » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » sevmek » tuba06 » pote min les pote » orospu cocugu » beyin yikamak » dark father » susmak