x kalmadi y verelim 

kapat
  1. bakkal amcaların dükkanlarında telep ettiğiniz malı bulamadığınızda onun yerine satmak istediği ikamesini önerme kalıbı. ama önerilen mal istenenin pek ikamesi de olmayabilir, olmaz hatta.
    #3938849 (serbest radikal, 09.09.2008 12:28 ~ 12:31)
  2. bazen otogarlarda da olur.

--spoiler--
    -şey ben erikliye bilet alıcaktım saat 5 için.
    -hı erikli... ya abim oraya bilet kalmamış ya.
    -ee nolcak şimdi?
    -gel sana biz enez bileti verelim.
    -yakın mı erikliye?
    -yok değilde maksadın tatilse enez'e git derim ben.
    -ama ailem eriklide benim.
    -yaa koca adam olmuşun hala tatili ailenle mi geçiriyon?(ben tabi dumur burda)neyse kaça keseyim ben senin enez biletini?(pişkinliğin böylesi artık)
    -ben bir ailemi arayayım sonra geleyim o zaman.
    --spoiler--
    #3938998 (alkolik imam, 09.09.2008 13:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x kalmadi y verelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x kalmadi y verelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x kalmadi y verelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x kalmadi y verelim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» justin timberlake » siirim geldi birakin beni » tumay » sol framenin gulu » kafasi guzel entry giren yazar » crypto » insan dusunen bir hayvandir » killi erkekleri sevmeyen kizlar » yenebilme ihtimali » cek cumhuriyeti » yeke yeke » kurt cobain in kullerinin calinmasi » kirik kalpler basligi » 16 kasim 2008 ales » ikimiz bir fidaniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » trt radyo 3 » jainecohen » sivastopol sokagi » zaman kac yasinda » yemekteyiz armagan » gonulcelen » yigit cafe » ankara universitesi hukuk fakultesi » kac kisiyiz biz » naginata » bir gunluk olarak sozluk » cizgisini belli eden yazar » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh