x kadar tas dussun basina 

kapat
  1. x yerine herhangi bir konu gelmek üzere;

o konudan fazlaca bahseden ve artık bir yerden sonra konuyu her türlü seviyesizliğe ulaştırma becerisini gösteren şahsa verilen tepki!
    #681705 (steril mikrop, 01.10.2006 00:06)
  2. (bkz: işin içine x girdi ben anlamamaya başladım)
    #681758 (6.4.r.1.$.h, 01.10.2006 00:20)
  3. (bkz: x e 5 vermek)
    #682460 (soyle-boyle, 01.10.2006 04:18)
  4. birşeyin lafını çok eden insanlara - ki biz halk arasında o birşeylerin geneline x diyoruz- denir.. dinleyene bıkkınlık verdiği için kullanılır.
    (bkz: akp hükümeti)
    (bkz: rte)
    vs.
    #1689017 (gelberiyargelberi, 26.05.2007 15:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x kadar tas dussun basina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x kadar tas dussun basina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x kadar tas dussun basina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x kadar tas dussun basina. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gecmeyen hickirik » sacmalama hakki » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » masturi » yigilmak » ekmek kizartma makinesi » edward norton » var misin yok musun » filiz » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » karagucu » sozlukte abartilan seks muhabbeti » deniz yilmaz » elazigspor » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sengul hamami » winniethecrusher » henry kissinger » kac kisiyiz lan biz » alanya daki abazanlar » mandalinam » wikipedia nin kapatilmasi » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » aglatan sarkilar » sacmalamada sinir tanimamak » klimatolog » the hurt locker » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » kadinlarin haz noktalari » sozlukteki kurt dusmanligi