x kadar seven olmadi beni 

kapat
  1. buradaki x; ben, sen, o, olması muhtemeldir... kadın ya da erkeğin zamanında peşinden koşan ama yüzvermediği karşı cins için ileriki zamanlarda arkadaş ortamında söylemesi muhtemel söz... ama pişmanlık değil belki de hafif bir pişmanlık da olabilir...

peki neden bunu söyleriz? yanı bu pişmanlığımızı neden dillendiririz ki? sizi seven ve aşkı için peşinizden köpek misali koşan bu insanı o gün reddedip de neden şimdi üzülürüz?

sanırım büyüdükçe mutluluklarımız ve sevenlerimiz azalıyor belki de bizden uzaklaştıkça sevgiyi daha bir özlüyoruz, daha bir hasret kalıyoruz gerçek, masum ve karşılık beklenmeyen o sevgiye...

belki de bu x karşımıza 20'li yaşlarda çıktığı için umursamaz oluyoruz... kanımızın hızı yüzünden kaybettiğimiz, görmemezlikten geldiklerimizden biri oluyor bu x ve pişmanlığı yıllar sonra hatırlanıyor...
    #2572820 (fatal, 09.11.2007 13:21)
  2. (bkz: x den başlıklar)
    #2572823 (kaytanbiyikliprens, 09.11.2007 13:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x kadar seven olmadi beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x kadar seven olmadi beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x kadar seven olmadi beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x kadar seven olmadi beni. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dream theater » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » surucu kursu » roma » uskup yoresi » kurdistan universitesi » aile iletisim merkezi » meds » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » uyurken sutyen takmayan kadin » ayrimcilik » elit sovenizmi » entry ye cevap niteliginde entry girmek » tombul ile tombis arasindaki farklar » lady angellyca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » modernlesen muslumanlar » bu hesap sorulacak » erkeklere deger vermek » ermeni patrikhanesi » victor hugo » domination nation » laikci aforizmalar » vedad ibisevic » sadakat » madame » tayyib madencilik » uludag sozluk lazio taraftarlari » hyundai getz » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » baddua