x istedigini aldi 

kapat
  1. eveetttt, pazartesi sendromunu futbolla atlatmak isteyen biri olarak larker (turkcell süper lig başlasın artık!!!) gururla sunar:

bir spor klişesi daha. x kod adlı takım, futbolcu, teknik direktör vs. için kullanılan bir genelleme. neymiş efendim, x bu maçtan şöyle bir skorla ayrılmak istiyormuş da maç boyunca bu şekilde oynamış, takımını yönetmiş de sonuç arzuladığı gibi gelmiş de vs vs.

- ahmet istediğini alabildin mi bugün?
    + ya tam alacaktım da gol atınca işler karıştı.
    - hayrola, gol attığına sevinmedin galiba?
    + karşı takımın teknik direktörünün kızıyla çıkıyorum, istemeye gidecektim gelecek hafta. olmayacak galiba bu iş.
    - geçti bor'un pazarı ahmet, sür eşeğini artık niğde'ye.
    + önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
    - bakmaya devam et ahmet sen. kız çoktan gitti bile.
    + ühühü.
    - "evet sayın seyirciler, televizyon tarihinde bir ilk, kız yüzünden ağlayan futbolcu istediğini alamadı. az sonraaaaa..."
    #3695773 (larker, 21.07.2008 11:47)
  2. (bkz: bu skor x i bir ust tura tasir) *
    #3695776 (notrinova, 21.07.2008 11:48)

© 2008 - uludağ sözlük

x istedigini aldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x istedigini aldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x istedigini aldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siberian divide » pes 2009 » kumar » veresiye yazdirip ustu kalsin demek » yuz paralik adam olacagina duz memeli kadin ol » en az uc emo dogurun » hunters of the sky » tutun icen ogrenci » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » bulbulu altin kafese koymuslar bulbul yine bulbul » hakkinda bu kadar entry girilince oldu sandim » ilgisiz sevgili » universitede vize haftasinin son sinavi » decimation » olmeden once soylenen son sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi » luis aragones in bulent uygun u tanimamasi » surme suren erkekler » hayattan vazgecmemek icin bir neden » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » ibne » benzin fiyatlarinda 10 kurus indirime gidilmesi » sozlukteki sadist basliklar » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » tadinda birakmak » james thurber » netsozluk » dokuz aylik » mulayim » cik aradan