x isini 

kapat
  1. elektromanyetik ışıma tipi. dalga boyu, gama isini < x isini < morotesi şeklindedir.
    #487766 (frozen hopes, 02.08.2006 12:35)

© 2008 - uludağ sözlük

x isini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x isini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x isini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gotu atmak » okultist » izani yok » duygusuz kiz » undo control » asansor kullanmayi bilmeyen insan » besiktas kultur merkezi » ben bir water closet turuna cikayim » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » eski sevgili » duz adam » stereotipi » fantom ekstremidite » tartar » 1 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » zekeriyabeyaz » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » anne kokusu » areds » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » hayalleri ertelemek » ben ve yalnizlik » etkilenme sanrilari » we are but falling leaves » sampiyonlugunu ilan etmek » abdullah catli » basliklari alt alta okumak » hela yerine wc diyen vatan haini