x insanin kendine yakisani giymesidir motto 


kapat
  1. tüm ideolojiler, düşünceler ve yaşam tarzları için uyarlanabilecek motto. sadece başını doldurursunuz, al sana düşünce sistemin için mis gibi slogan.

    tek eşlilik insanın kendine yakışanı giymesidir
    çok eşlilik insanın kendine yakışanları giymesidir

    çoğaltılabilir..

    edit: (bkz: 50 karakter kuralina kurban giden basliklar)

    edit2: 50 karaktere falan takılmamış, uydurmuşum götümden. moderatörlere selam ederim burdan.
    #2958056 (hatun yoksa gidicem ben, 06.02.2008 01:14 ~ 01:24)
  2. doğrusu "x insanın kendine yakışanı giymesidir nokta" olması gereken hödö. veya "x insanın kendine yakışanı giymesidir mottosu" da olabilir.
    #2958068 (havada bulut, 06.02.2008 01:17)
  3. (bkz: motto kim).
    #2958095 (ibrahim yorgunlahmacun, 06.02.2008 01:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x insanin kendine yakisani giymesidir motto başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x insanin kendine yakisani giymesidir motto ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x insanin kendine yakisani giymesidir motto nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x insanin kendine yakisani giymesidir motto. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bkz baskili tisort » buraya cikart » melih selcuk » abhaz » sevgilinin olmesi » vados su » cikolatali pasta » nostalgiaplatz » merdumgiriz » temel demirer » robinson crusoe ve cuma » sozlukle ilgili istekler » bayern munchen » bekir coskun » call me » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tahta kola kasalari » 4 » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » tukenecegiz » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » legendary » caba uzerine » alternatif cinsel organ lakaplari » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » abaza » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » zeka » birinin agladigini gormek » kevase ruh