x in yeni y si diye nitelendirilen genc oyuncu 

kapat
  1. her şeyde olduğu gibi futbola da burnunu sokmuş benzetme merakından nasibinmi almış genç oyuncu.

şimdi efendim her kim ki gençtir ve takım arkadaşları arasında sivrilir, üstün oyunuyla ön plana çıkar, katıldığı u-21, u-19, u-17 vs. vs. tarzı turnuvalarda rakiplerinden birkaç adım üstün top oynar ve adını gazete manşetlerine yazdırır, o oyuncu derhal birilerine benzetilir. bu işin kaidesi budur bir kere.

basına göre:

lionel messi arjantin'li maradona'nın veliahtıdır.
    cristiano ronaldo, portekiz'in yeni eusebio'sudur.
    samir nasri zidane'ı çoktan geçmiştir.
    genc sabri, emre belozoglu ile kapışır. [oehh...]

vs. vs. vs.

hayır efendim geçiniz bunları her futbolcu kendi başına başka bir oyuncudur, her birinin top yeteneği atfedildiği oyunculardan da farklıdır, farklı olmalıdır, bu oyunun doğası bunu gerektirir. sen şimdi sabri'yi yeni emre diye yaftalamaya kalkarsan dağlara da vurur topu taşlara da, ne ortası yerini bulur ne de şutları.

en iyisi herkesi birey olarak değerlendirmek gerek, sabri hariç tabi. onu nitelendirmeye sıfat bulamıyorum ne yazık.
    #3452187 (larker, 26.05.2008 23:36 ~ 23:37)
  2. (bkz: anelka'nin yeni sol tassagi ribery)
    #3452208 (neokurumneyazarim, 26.05.2008 23:39)
  3. (bkz: sabri sarıoğlu yeni beckhamdır)
    #3452217 (enderun sevgiler, 26.05.2008 23:41)
  4. (bkz: nezih'in iti)
    (bkz: baki mercimek)
    #3452231 (paez, 26.05.2008 23:43 ~ 23:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x in yeni y si diye nitelendirilen genc oyuncu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x in yeni y si diye nitelendirilen genc oyuncu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x in yeni y si diye nitelendirilen genc oyuncu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x in yeni y si diye nitelendirilen genc oyuncu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» universitede hocalara verilmis ayarlar » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » dib sahne » izbatur » facebookta pokelenmek » erdal celik » yaran entryler » eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler » ayrimcilik » taso » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » askin baslamadan bitmesi » cernobil » okuz ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kisisel sanrilar » pablo escobar » victor hugo » karim benzema » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » varsani » musette » merdumgiriz » akilli bilgili kulturlu ulkucu » cinas » the notebook » sirtaki » osman durmus » hayretsin » crab dance