x in pasinda y ye sadece dokunmak kaliyor 

kapat
  1. klasik spor spikeri repliklerinden.
    bu tip durumlarda x çok güzel bir şekilde topu ceza sahasına kadar getirir genelde, son hamle olarak da boş durumda olan arkadaşı y'yi görür. y'nin hafiften dokunduğu top ağlara doğru yol alır sonra. bingo!. gol olur.
    maçtan sonraki yorumlarda ise y kadar x de övgüsünü alır hani.
    #871042 (larker, 17.11.2006 12:14)

© 2008 - uludağ sözlük

x in pasinda y ye sadece dokunmak kaliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x in pasinda y ye sadece dokunmak kaliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x in pasinda y ye sadece dokunmak kaliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyku felci » bordomavi net » aerius nasonex kloroben uclusu » yaprak dokumu » ekopraksi » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » landau kleffner sendromu » hulya avsar » tas » baslik ve nick uyumu » kemal kilicdaroglu » torrent » facebook u olan uuserlar » elazig da mini etek giymek » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » street fighter 3 third strike » barack obama » bye yerine by diyen msn insani » evlenmek isteyen yazarlar » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » katya » mystiquewarrior » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » lost » cok tatliymissin » kendini ozel hissetmek » supurgesiz cadi » tesco » atli kovboy