x in ilk sozleri 

kapat
  1. tutulan ve populer olan bir sözlük jargonu , kalıbı.

(bkz: elini kaldıran kişinin ilk sözleri)
    (bkz: burnu akan kişinin ilk sözleri)
    (bkz: ekmek alan kişinin ilk sözleri)

gibi.
    #1524634 (altobelli, 13.04.2007 23:30)
  2. (ara: ilk sozleri)
    #1524638 (dopdop, 13.04.2007 23:31)
  3. x- bu ne lan çarpık çurpuk! daha güzel bir şekil veremediniz mi bana.
    #1524667 (iceri terligi, 13.04.2007 23:36)
  4. y nerde?
    #1524672 (el logan, 13.04.2007 23:38)
  5. benden 2 tane daha istiyorum.
    #1524673 (cumok, 13.04.2007 23:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x in ilk sozleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x in ilk sozleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x in ilk sozleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x in ilk sozleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» barack obama » oglum benim » semih senturk » catania calcio » samsung e250 » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » legendary » sen hic ofsayt oldun mu kerim » turk ailesinde salon kavrami » surucu kursu » denizbank » teoremsel » mete tuncay » tematik yazar » elhamdullilahi rabbul alemin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » electric blue » sozlukte abartilan seks muhabbeti » sansim olsa kiz dogardim » erken yasta olgunlasmak » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » am paparasi » bayramda akraba ziyareti » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » sevdicegin ruyasinda olmak » tahayyul » a crimson cosmos