x in bakinizlarini y metreden tanimak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x basliklarini y metreden tanimak
  2. komunistleri 100 metreden tanimak
  3. salvatore basliklarini 100 metreden tanimak
  4. sinemada bir loser i 253 metreden tanimak
  5. 4 neslin basliklarini 200 metreden tanimak
  6. veled i zinayi 25 metreden tanimak
  7. ergen basliklarini yuz metreden tanimak
  8. rosava basliklarini 150 metreden tanimak
  9. cell im in basliklarini 100 metreden tanimak
  10. dorduncu neslin basliklarini yuz metreden tanimak

© 2008 - uludağ sözlük

x in bakinizlarini y metreden tanimak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x in bakinizlarini y metreden tanimak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x in bakinizlarini y metreden tanimak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mahmut nedim hazar » nerede bu 8 bin yazar » gul ki » milan » im juli » terorun kokunu kazimak icin oneriler » kostum tasarimcisi » internetten kontor yuklek icin yapilan diyaloglar » m m m » mustafa sarigul » dilber kocarslanli » 21 ekim 2007 hakkari teror saldirisi » tadinda birakmak » sozlukteki darbeciler » sol frame » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » microsoft » cok kastim 29 karakter rumuza » immortal » gossip girl » camide ayakkabiyi calan veledi yakalamak » ey guzel ulkem » biravekahve » aceto balsamico » mehmet ozyavuz » laura » sehit haberlerini izlerken aglamak » asker esi olmak » tiesto » iphonealma com » mersi boku