x in alex de souza dan daha iyi olmasi 

kapat
  1. artık gittikçe can sıkmaya başlamıştır. türkiye ligi ne gelen her futbolcunun alex ile kıyaslanması ve sonucunda ortaya çıkan polemiktir. başlıca sorumluları ise beşiktaş yöneticileridir.

son senede kıyaslanan oyunculara bakalım;

matias delgado ve ricardinho.. hani şu büyük futbol otoritesi kazım kanat ın göklere çıkardığı futbolcular.. hani bunlardan biri uefa kupası nda asist kralı diğeri de alex in elinden milli formayı kapan mükemmel yetenekler. bu iki futbolcunun asist ve gol toplamları alex de souza nın tek başına yaptığı asist ve golleri geçememiştir. buna rağmen beşiktaşlı taraftarlar ve yöneticiler takımlarına olan aşklarından dolayı oyuncusuna bok sürdürmüyorlar.
    tamam, kabul ediyorum alex de souza 2. sınıf bir brezilyalı. evet, avrupa ligi maçlarında istisnalar dışında çok sönük kalıyor. ama bu demek değildir ki alex türkiye ligi nde bulunan en iyi takım sırtlayan futbolcudur.
    şimdi de bir beşiktaş yöneticisi tello alex ten 10 kat daha iyi demiş. bunun gazına gelen tello da klasik '' %40-50 kapasiteyle oynuyorum, umarım herşey daha iyi olacak. '' felan demiş. yahu neyin kuyruk acısı bu anlamıyorum ki? neyin kıskançlığı bu? bir gerçek var ki; o da şu an ligde alex le kıyaslanabilecek tek futbolcu lincoln dür. bunun için de tartışmaya gerek yok zaten lig başlıyor. her şey zamanla ortaya çıkar.
    #1974686 (cemmm, 20.07.2007 20:48 ~ 20:51)
  2. (bkz: rüştünün alex'ten daha iyi olması)
    *
    #1974700 (yalnis, 20.07.2007 20:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x in alex de souza dan daha iyi olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x in alex de souza dan daha iyi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x in alex de souza dan daha iyi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x in alex de souza dan daha iyi olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» disko krali » erkekler marstan kadinlar venusten » hic oy vermemis yazar » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » kv » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » uludag sozluk » hayal kahramanim » kapin her calindikca » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » yari turbanli kadin » kiz hepsi senin mi » egemenlik 5 yilda bir milletindir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » yapilmis en buyuk aptallik » sessiz kalmak » moderasyonun espri anlayisi » alnac » geldiler » tkp » chp logosu desenli carsaflar » sonya scarlet » basroldeki karakterin oldugu filmler » pakize karada » gelgelelim » kis » army men world war » uludag sozluk moderasyonu