x in 11 eylul u 

kapat
  1. herhangi bir terörist saldırı olayında, basının, olayın yaşandığı ülkenin durumuna yüklediği sıfat. en son, almanya'da yakalanan bombalardan sonra sanırım, ''almanya'nın 11 eylül'ü engellendi'' demişlerdi. 17 kasim saldirilari da basınımıza türkiye'nin 11 eylül'ü diye yansımıştı.
    (bkz: 11 eylül)
    #2296119 (kasgarli tost, 11.09.2007 00:18)
  2. Amerika'nın ne kadar büyük bir basın gücü olduğunu ortaya çıkaran sözlerdir. nitekim insanların beynine 11 eylül olayı öyle yerleştirilmiş ki terör denince akla ilk o olay gelmiş ve x'in 11 eylül'ü olayı ortaya çıkmıştır.
    #2296144 (fuzuli, 11.09.2007 00:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x in 11 eylul u başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x in 11 eylul u ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x in 11 eylul u nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x in 11 eylul u. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kiz hepsi senin mi » sone » fenerbahce sukru saracoglu stadi » mahalle bakkalina acik mektup » the visitor » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » turkiye is bankasi » musliman » attirmayi seviyorum » huseyin uzmez » adanali » kapuska » hayata dair ic burkan detaylar » why or why not » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayak fetisisti » mekkare » oznur kalender » cingene pilici » kisisel ileti yazma sacmaligi » amsukatif » netsozluk » ankara savasi » dalli gullu » evde kalmaya mahkum yazarlar » kingdom dates » eurovisin a ilahi ile katilmak » call me » cakirpence » deneysellemek