x i tavana asarim y sine simac basarim 

kapat
  1. x ve y değişkenlerinin alabileceği değerlere göre anlamlandırılan bir laf sokma/atışma/küfür.

-ya şu paketi de koysana çantana
    +koyamam çantam çok küçük
    -çantanı tavana asarım, içine sımaç basarım
    +o kadar büyük diyorsun yani
    #2114713 (insan, 11.08.2007 20:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x i tavana asarim y sine simac basarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x i tavana asarim y sine simac basarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x i tavana asarim y sine simac basarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x i tavana asarim y sine simac basarim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» akilli bilgili kulturlu ulkucu » rauf versan » sohodo » kafkasli » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » tijen par » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » sevgilinin ailesi ile tanismak » sozlukte abartilan seks muhabbeti » can dundar » iscilerin sosyalist partisi » ss lazio » gele atmak » sarap icerken amin diyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » durduk yere pasta kesmek » kisa yoldan olum teknikleri » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » 29 kasim 2008 » unutma » smothered mate » imedi tv » masturi » yalova » mao tun » nuri alco » sozlugu ruhlarin basmasi » tales for bad girls » ben bu yaziyi sana yazdim