x hamile mi 

kapat
  1. klasik türk magazin basını klişelerinden. çoğu medya maymunu bir takım zerzevat kadının "seviyeli ilişkileri" neticesinde, magazin basınının halkımıza sorduğu soru.
    #2523886 (demokritos, 27.10.2007 14:25)
  2. - x sensin y de sana girsin.
    + yani? x hamile mi?
    - e bu durumda sen hamile oluyorsun.
    + anladım...
    #2523897 (nevi sahsina munhasir, 27.10.2007 14:30 ~ 14:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x hamile mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x hamile mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x hamile mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x hamile mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk milliyetciligi » un chien andalou » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » tve » antunes » hurriyet » insan dusunen bir hayvandir » 85 li misin lan » mim kemal oke » selcuk sahin » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » eksiltmek » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » merdumgiriz » egil kopek » kederli ruh » turuncu sacli kadinlar » adanali » severek ayrilanlar » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » osmanli atasozleri » sacmalama hakki » ulkuhan » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » beyaz muslumanlar » nu cizerken erekte olmak » yemekteyiz armagan