x hakkinda yorum yapilmadigini gorup sasiran yazar 

kapat
  1. bu zamana kadar hakkinda hic yorum yapilmadigini gorup sasirdigim yazardir.
    #3560638 (rendekar, 20.06.2008 03:22)
  2. (bkz: işin içine x girdi ben anlamamaya başladım)
    #3560647 (cumingsoon, 20.06.2008 03:34)
  3. x kendi olunca şaşırma oranı ikiye katlanacak yazardır.
    #3560656 (xerion, 20.06.2008 03:55)

© 2008 - uludağ sözlük

x hakkinda yorum yapilmadigini gorup sasiran yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x hakkinda yorum yapilmadigini gorup sasiran yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x hakkinda yorum yapilmadigini gorup sasiran yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saipsiz » zenci turkler » masaka » haris alexiou » ben kendim ve yine ben » ncldlbz » piiminaki » bu aksam erkenden yatacagim yalani » uludag sozluk arap klonundan basliklar » ha ha » kriptonit » kuresel krizi az hasarla atlatmak » kim en yakinindakini taniyabilir ki » alerjik rinit » emegi gecen herkese tesekkurler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » kadrolu protestocu » bayram sabahi » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » waltari » dudak yolmak » soza » kisa boylu bayanlar » 3 u 1 arada » welcome to the jungle » can gidiyor » turk kadini » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » gokhan zan