x gercegi 

kapat
  1. son günlerde popüler olan bir başlik format formülüdür. yazarlar birbirlerine kıl kaptıklarında yanlış bir hareketlerini gördüklerinde bir kaç arama yaparak kişinin foyasını ortaya dökmektedir. şimdi yanlıştır doğrudur demiyeceğim ama şöyledirki bizim okuldan sadece benim sayemde yazar olmuş 10 yazar var. e bu insanların hepsi aynı ipden giriyorlar. şimdi benimlede ilgili böyle bir başlık açılsa çok üzülürüm vallahül azim. çünkü bizim burada başka şansı yoktur insanların. okul herkese aynı ip'yi vermektedir. x gerçeği formatını heyecan içinde takip etmekteyiz.
    #1114290 (markasiz, 06.01.2007 14:26)

© 2008 - uludağ sözlük

x gercegi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x gercegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x gercegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibrahim tatlises » sen kimseyi sevemezsin » kerkinmek » ku klux klan » fernando torres » gazetecilik » oglum diye soylemiyorum atarsa semih atar golleri » dedenin olmesi » tupac resurrection » recep tayyip erdogan in evlere telefon etmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci