x futbolcunun sevdigi pozisyon 

kapat
  1. futbol maçı anlatan spikerlerin çok sık kullandığı bir sözdür. gol pozizyonu sırasında ayağında top olan futbolcunun daha önce benzer şekilde golleri varsa bu lafın kullanılması kaçınılmazdır.
    #2418527 (free zone, 02.10.2007 23:47)
  2. spikerlerin seyircileri umutlandırma, heyecan yaratma çabasıdır. x sporcunun sevdiği nokta gibi türevi vardır.
    #2418555 (birgarip, 02.10.2007 23:53)
  3. (bkz: çatala takmak)
    #2418567 (ELeCTrO, 02.10.2007 23:55)
  4. (bkz: spikerlerin normal hayatlarindaki konusmalari)
    #2418572 (frosty, 02.10.2007 23:55)
  5. hele bir de dakikalardan 69sa tadından yenmeyesi pozisyondur!
    #2418594 (fena halde leman, 02.10.2007 23:58)
  6. - y futbolcu ayakkabısını bağlamak için eğildi. bunlar x futbolcunun sevdiği pozisyonlar. x futbolcu y futbolcuya usul usul sokuluyor... bundan sonrasını anlatmaya dilim varmıyor, yorumsuz olarak izleyin sevgili seyirciler..

(bkz: dünya gay futbol şampiyonası)
    #2418610 (deatly, 03.10.2007 00:00)
  7. (bkz: oralardan iyi vurur)
    #2418663 (Kajmer, 03.10.2007 00:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x futbolcunun sevdigi pozisyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x futbolcunun sevdigi pozisyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x futbolcunun sevdigi pozisyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x futbolcunun sevdigi pozisyon. Copyright of the articles are belong to their authors.

» easy » ahmet kanneci » schindler s list » ruyalarin kadini » vok baligi » istese atom muhendisi bile olabilirdi » anna vissi » karl malone » zor gunlerden geciyoruz » hastayken burundan gelen islik sesi » 7 kisilik sozluk » nu cizerken erekte olmak » uyurken sutyen takmayan kadin » astronotlarin idrar icmesi » yade » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kalem » abaza » winston » ozledim » sedir adasi » kadinlar seks icin cildiriyor » sozluk yazarlarinin itiraflari » turbo » arda turan » beni unutma » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » ermeni patrikhanesi » dokundugun her seyin altin olmasi » elhamdullilahi rabbul alemin » kurt