x for dummies 

kapat
  1. "aptallar için x" kitaplarının genel formülüdür. alet edevattan sanat kitaplarına gavur el kitapları bu isimle basılır. homer * bunlardan bol miktarda tüketir.

bizdeki versiyonu için (ara: yeni baslayanlar icin)
    #2413651 (ELeCTrO, 02.10.2007 00:59)
  2. scrubs adlı dizinin bir bölümünde j.d. nin "The Iraq War For Dummies" adlı kitabı okuması güzel ve ayrıntıda kalan bir espridir.
    #2414095 (damn you vile woman, 02.10.2007 02:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x for dummies başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x for dummies ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x for dummies nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x for dummies. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yasam » tahta kola kasalari » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » nur cintay » winston » dayakyersin » siirim geldi birakin beni » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » selahaddin universitesi » uludag sozluk un yas ortalamasi » no one there » cagan irmak » buraya cikart » justin timberlake » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milletler arasi » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » edward norton » kreatif yazar » esegin sikine kelebek konmasi » kestane fisegi » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » dua etmek » sefai » son osmanli vs son samurai » otis » seyin seysinin seysi » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » o ne ola ki » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi