x eski gucunde degil 

kapat
  1. genelde avrupa kupalarında türk kulüpleriyle eşleşen ve "önemli yıldızlarını kaybedip eski gücünden uzaklaştığı" söylenen takımlar tanıtılırken söylenen klişe söz.

- y'nin rakibi x'i hep beraber tanıyalım.
    + tanıyalım.
    - x'ten anderson, kluvertson ve janderson ayrıldı, x eski gücünde değil.
    + değil.
    - ama son maçta z takımına 5 gol birden attılar.
    + [ne oluyor lan?] tırsmaya başladım.
    - bir öncekinde de 7 gol atmışlardı.
    + aman allahım neler oluyor.
    - son zamanlarda formdalar. kupa finalinde ise ...
    + eeeh yeter be, ayşe kapat şu televizyonu dayanamayacağım artık, kızım sen de üstüme yorgan getir üşüdüm, oğlum aç şu winning elevenı seni yeneyim de rahatlayayım. oehh.
    #3143636 (larker, 15.03.2008 15:43)
  2. spor basınının yıllardır sürdürdüğü geyik. galatasaray'ın ayda bir milan'a çaktığı zamanlarda milan'ın dondan bozma formalı zamanları gösterilirdi, real madrid'in siyah beyaz günleri... neuchatel xamax ise hala güçsüz.
    #3143676 (aman heri, 15.03.2008 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

x eski gucunde degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x eski gucunde degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x eski gucunde degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadece guzel olan kizlar » dilaraa » confetti » sevenleri ayirmayin sevenler ayrilmayin » gerizekali sevgilim benim » sevgiliden ilgi gormek icin hasta numarasi yapmak » yusuf ziya pasa kulliyesi » gunes motel olayi » bir lokma al bi yerin siser » yolculukta dinlenen sarkilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci