x esittir sifir 


kapat
  1. matematik derslerinde adami kahreden durumdur.
    özellikle cift bilinmeyenli uzun denklemlerde x = 0 ile karsilanirsa "bir degerin olsaydi, alip basima koyardim serefsiz x" diye söylenenlerimizde vardir.

    soru sorulur, muhtemelen hoca sorunun cevabini bilir. soru bazen tahtaya sigmaz asagi kata gecilir. Hatta bazen öyle sorular sorulur ki; üst sira tamamen ilk asama olur, ikinci asama da ikinci satirda "=>" isareti ile devam eder.

    O kadar emek harcanir "y" degeri bulunur. Yüksek bir degerdir ve o an "tamam, kesin en azindan 5,5 * basamakli rakam cikacak" derken o da ne? "x.y = ?"
    ee "x" sifir, "y" 8.10³.
    sirf sifir icin mi o kadar zaman harcadik?

    degersiz "x".
    #4091930 (kültürsüz dinazor, 15.10.2008 16:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x esittir sifir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x esittir sifir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x esittir sifir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x esittir sifir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fizikhakkinda com » basroldeki karakterin oldugu filmler » trigger » terminator the sarah connor chronicles » real love » liseli serap » hunger » futbol » yilanlarin ocu » emotion fresh bouquet » fewzi1907 » kisa yoldan olum teknikleri » gemi » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » linger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » iman » head and shoulders » gul sarabi » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » tukenecegiz » tasaklarim » olenle olunmez » birsam » anil aydin » yillarca bok atip bir gun converse giymek » yaran entryler » levis reklamlari