x e tavsiyeler basliklarinin olumsuz adamlari 

kapat
  1. karakter sınırından dolayı kendini tam olarak ifade edemese de "yeni x yapacaklara tavsiyeler" baslıklarında yapmayın etmeyin diyen insanları temsil etmektedir efendim bu kişiler.

anket sınırları dahilinde olup olmadıgını moderasyon bilir gerci ama sozluklerde bu tarz baslıklar meshurdur. bence de eglenceli baslıklardır ve anketten cok geyik yapma amaclıdır (evet yeri geldiginde geyik de gereklidir).

yalnız dikkat ediyorum, hatta dikkat etmiyorum alenen ortada cunku, bu tarz her baslıkta bir adet negatif adam bulunuyor. kesinlikle dunyayı yalamıs yutmus insan edasıyla tavsiyesini verip çekiliyor. entrylerimi bastan sona okumadım ama ben de yapmıs olabilirim bunu. mesela;

baslık : "yeni bilgisayar alacaklara tavsiyeler"
    entry : almayın. cok sarıyo, benim gibi bırakamazsınız sonra

baslık : "yeni seviseceklere tavsiyeler"
    entry : sevismeyin. bırakamazsınız sonra benim gibi, muptelası olursunuz.

baslık : "yeni bölünecek hucrelere tavsiyeler"
    entry : bölünmeyin. sonra iyice cogalıp kalabalıklasıyosun.. kalabalıklasıyosunuz (kavram karmasası).
    #2168220 (fingolfin, 20.08.2007 22:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x e tavsiyeler basliklarinin olumsuz adamlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x e tavsiyeler basliklarinin olumsuz adamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x e tavsiyeler basliklarinin olumsuz adamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x e tavsiyeler basliklarinin olumsuz adamlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sarap icerken amin diyen insan » sevgili de olsa insan hayvandir » terry grandchester » umay » yilbasi turist minciklama festivali » the tattooist » yasar anter » punto » basulke » houston rockets » kartalspor » 6 » rei » bon iver » birinin agladigini gormek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jb » domine etmek » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » dreams » buyulu gercekcilik » hvarf heim » pust ruh » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » edward norton » muglakpanda » dilek tutarken heyecanlanmak » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » akbank in 1500 personelini isten atmasi » turban serbestisinden sonra okuma fisleri