x e gonul vermek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baslik acarken gonul vermek
  2. gonul var otluga gonul var bokluga
  3. ayar vermek icin samanyolu haber linki vermek
  4. hey gonul
  5. ey gonul
  6. gonul gul
  7. ali gonul
  8. gonul isi
  9. gel gonul
  10. gonul cil

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x e gonul vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x e gonul vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x e gonul vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x e gonul vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» facebookta pokelenmek » fifi » bir an icin kimsenin entry girmemesi » barcelona » ekspertiz » besibirarada » dave mustaine » tukenecegiz » pasta kesmek » heart » sky turk » pote min les pote » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » usuyorum oyleyse hava soguk » hazar lenkeran kulubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » asiri markaj yapan adam » oz kizina tecavuz eden baba » reflation » tahta kola kasalari » pasa selim » avea » donersen » mustafa rakim efendi » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » mondstern » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » nokia 8210 » toto » masturiler