x diyen xistleri doven xistler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah yoktur diyen ateistleri doven agnostikler
  2. allah yoktur diyen ateistleri doven satanistler
  3. ya doven kadinsa
  4. sevgilisini doven kiz
  5. beni hic aldattin mi diyen birine evet diyen insan
  6. cocuk doven bakici
  7. babasini doven cocuk
  8. ogretmen doven ogrenci
  9. cocugunu doven baba
  10. hakemi doven futbolcu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x diyen xistleri doven xistler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x diyen xistleri doven xistler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x diyen xistleri doven xistler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x diyen xistleri doven xistler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uyumak istememek » catania calcio » amina koyayim » kurt sorununa cozum onerileri » ekspertiz » dessembrae » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » orospu cocugu » ya seve seve ya sike sike » akilli bilgili kulturlu ulkucu » kisisel illet » galat i his » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » richard dawkins » pipi lakaplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cassio » sansim olsa kiz dogardim » call me » laikci aforizmalar » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » isim sehir » yaran ayarlar » kulkedisi » carla gugino » sevgiliyle uyumak » garanti bankasi » introduce a little anarchy » netsozluk » moderasyonun espri anlayisi » gece vakti disarda gezen kiz