x depremi marmara depremini tetikler mi 

kapat
  1. yaşanan her depremden sonra ana haber bülteninde bir deprem uzmanı tarafından cevaplanması vacip olan soru.

spiker: efendim yaşanan bu deprem acaba olası bir marmara depremini tetikler mi?
    uzmanların %99 verecekleri cevap: hayır bu depremin marmara depremiyle ilişkisi yoktur vatandaşlarımız sakin olsunlar.
    #1043775 (tifosi, 23.12.2006 17:04)
  2. marmara fayının afedersiniz ossuruktan nem kaptığının göstergesi. 17 ağustos'tan önce kaç kişi ipliyordu dünyanın orasında burasında olan depremleri, tabi kokoşlarımızın bir yerleri tutuştu ya artık her depremde sorarlar ona buna ' ah monşer bize bir şey olmaz değil mi?' diye.. adım gibi eminim ki, haberlerde bu soruyu soran spikerin de, bu haberi yayınlatan yayın yönetmeninin de halkla hiç bir ilgisi yok, derdi kendi kanalı izlensin. ülkemizdeki bilim adamları başka zaman hiç bir yere çağırılmazlarken yumurta kapıya sıkışınca kıymete biniyorlar, sadece iki yüzlülük göstergesi bir sorudur yani bu soru.
    #1043805 (kutupsal form, 23.12.2006 17:10)
  3. (bkz: isin icine x girdi ben anlamamaya basladim)
    #1043824 (larker, 23.12.2006 17:13)
  4. (bkz: hava tam da deprem havası)
    #1043969 (birdy, 23.12.2006 17:44)
  5. (bkz: veysi kurt)*
    #1043973 (bettyboop, 23.12.2006 17:45)
  6. yakasında profesör yazan tek bir allah'ın kulunu bekliyoruz herhalde..

"he, evet tetikler.. tetiklemek ne kelime, anasını bile siker olum.." dediği anda bugüne kadar mevzuya;

"ne münasebet beyler.. çünkü bıdı bıdı -ben dahil kimse bundan sonrasını dinlemiyor herhalde..- " diyen onlarcası "pezevenk", "puşt" ve "deyyus" olarak nitelendirilecek..

görüntü o yönde..

işte o dümbüğün çıkacağı anı bekliyoruz.. olsa da yesek artık.. -hey allahım-

ayrıca;
    (bkz: deyyus/@hidrojen)
    (bkz: dümbük/@hidrojen)
    #1057060 (hidrojen, 26.12.2006 01:18 ~ 01:20)

© 2008 - uludağ sözlük

x depremi marmara depremini tetikler mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. x depremi marmara depremini tetikler mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x depremi marmara depremini tetikler mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» raki severlerin diger ickilerden pek haz almamasi » 222 park » vakit hedef cumhuriyet zanli » helin hulya kardesler » sirtinda penisle dogan cocuk » enteresan benzetmeler » samsung yp t10 » turk silahli kuvvetleri » gently as she goes » kirlangic baligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games