x den basliklar 

kapat
  1. x adındaki bir yazar arkadaştan gelen başlıklara denir.
    **
    #2717109 (McKeypixy, 19.12.2007 20:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x den basliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x den basliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x den basliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x den basliklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yade » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » ilk gecesinde moderator olan yazar » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » barcelona » bird on the wire » yeke yeke » kurt degil kurdistan dusmani olmak » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » bado » sinavdan once uyuyamamak » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » cimcime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » state of play » vados su » enes kanter » hakaret iceren isimler » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » altini cizmek » fenerliyim ama tedavi goruyorum » hayretsin » dayan koca adam » jadeh » hans zimmer james newton howard » kis » sphere » panta rei