x demedin ama aklima bak ne geldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x dedin aklima geldi
  2. aklima gelen basima geldi
  3. sivrisinek dedin de aklima geldi
  4. aklima geldi gene okumak istiyorum
  5. aklima sicayim aklima
  6. gel demedin mi
  7. yar demedin
  8. iki ekmek yedin bir kere ataturk demedin
  9. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  10. abi sahibi geldi abi tavuk geldi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x demedin ama aklima bak ne geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x demedin ama aklima bak ne geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x demedin ama aklima bak ne geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x demedin ama aklima bak ne geldi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cem ozdemir » zihin jimnastigi » cernobil » wbc » yaran videolar » bugun git yarin gel » yilbasi turist minciklama festivali » dunya bir gundur o da bugundur » kaka » okuz ruh » kevase ruh » olanca » anka mall » basarisizliga meydan okumak » kurtlar vadisi pusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek korkulari » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » call me » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » ataturk milliyetciligi » insan hatalariyla yasar » goksel yucel » kurt cobain hirkasi » mondstern » sew7 » turk modernlesmesi » yillarca bok atip bir gun converse giymek » melina nin bustu » alanya daki abazanlar » michael dawson